Oyuncu kadrosunda; Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Hannah Waddingham ve Winston Duke'un yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda; "Bullet Train", "Atomic Blonde", "Deadpool 2" ve "John Wick" gibi filmlerle ismini duyuran ve aynı zamanda kendisi de eski bir dublör olan David Leitch oturuyor.

1980'li yıllarda yayınlanan aynı isimli televizyon dizisinden uyarlanan film, fiziksel ve zihinsel sağlığına odaklanabilmek için işini bırakan dublör Colt Seavers (Ryan Gosling)'ın, oyuncu eski sevgilisi Jody Moreno (Emily Blunt)'nun yönettiği yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının ortadan kaybolmasıyla, onu bulmak için yollara düşüşünü konu ediniyor.

"The Fall Guy" (1981–1986)

Senaryosunu Drew Pearce'ın kaleme aldığı ve yapımcıları arasında Ryan Gosling'in de bulunduğu The Fall Guy / Dublör, tüm dünyada 1 Mart 2024 tarihinde vizyona girecek.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş