Taylor Swift'in "Eras" adını verdiği rekorlar kıran konser turnesinin filmi, 13 Ekim'de, efsane "The Exorcist" filminin devam filmi "The Exorcist: Believer" ile aynı gün vizyona giriyordu.

"Taylor Swift: The Eras Tour" konser filminin, sadece Amerika'daki seçili sinema salonlarında gösterime girecek olması ve büyük bir yoğunluğun yaşanacağının tahmin edilmesi dolayısıyla The Exorcist: Believer'ın yapımcısı Jason Blum, vizyon tarihini 6 Ekim tarihine çektiklerini açıkladı.

Blum, yeni vizyon tarihini ise X aracılığıyla, Swift'in "Look What You Made Me Do" şarkısına atıf yaparak #TaylorKazandı hashtag'iyle paylaştı.

Universal Pictures ve Blumhouse'un yapımcılığını üstlendiği "The Exorcist: Believer", The Exorcist'e tam elli yıl sonra gelen bir devam filmi.

"Chris MacNeil" (Ellen Burstyn), 1973

Ellen Burstyn'i, yıllar öncesinde başına gelen paranormal olaylar dolayısıyla hayatı sonsuza kadar değişen Chris MacNeil karakterine geri döndüren film, ormanda hiçliğin ortasına doğru kaçan iki kızın, birkaç gün sonra hiçbir şey hatırlamayarak geri dönmesi olayıyla devam ediyor. Daha öncesinde buna benzer bir deneyim yaşayan tek kişinin MacNeil olmasıyla, yıllar sonra izleyiciyi bu benzer korkunç olaylar zincirinin içerisine tekrar çekiyor.

"Chris MacNeil" (Ellen Burstyn) ve "Victor Fielding" (Leslie Odom, Jr.)

Halloween (2018) yönetmeni David Gordon Green'in yönetmen koltuğuna oturduğu film, bir üçleme olarak planlanan serinin ilk filmi olacak. Bir sonraki film "The Exorcist: Deceiver"ın ise 18 Nisan 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş