Geçtiğimiz günlerde altıncı sezon posterleri yayınlanan The Crown dizisinin final sezonunun iki parçadan oluşacağını; ilk kısmın 1997-2005 yıllarını, ikinci kısmın ise 2005 yılından günümüze kadar olan zaman dilimini kapsayacağını öğrenmiştik.

The Crown'ın resmi fragmanında küresel şöhretiyle mücadele eden kraliyet ailesinin, sürekli paparazziler tarafından takip edilen Prenses Diana'ya da odaklandığı görülüyor.

Prenses Diana, 1997 yılında Dodi Fayed ile birlikte çıktığı talihsiz araba yolculuğunda kaza yapıp, hayatını kaybetmişti.

Dizinin beşinci ve altıncı sezonlarında "Prens Charles" karakterine hayat veren Dominic West, Diana'nın kaza sahnesi konusunda; "Bu hepimizin gördüğü en büyük şey olacak." ifadesini kullandı.

"Diana", "Harry", "William" ve "Charles"

On bölümden oluşacak olan son sezonun ilk dört bölümü 16 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak ve "Prenses Diana" ile "Dodi Fayed" arasında yaşanan gizli ilişkiye odaklanacak.

"Diana" ve "Dodi"

14 Aralık'ta izleyicisi ile buluşacak olan son altı bölüm ise, kraliyet ailesinde 2005 yılından bu yana yaşanan önemli olayları; "Prens Charles" ile "Camila Parker Bowles"un düğünü ve "Prens William" ile "Prens Harry"nin hayatlarında yaşanan gelişmeleri konu edinecek.

"Kate" ve "William"

The Crown'ın yönetici yapımcısı Suzanne Mackie ise The Hollywood Reporter'a bu sezon hakkında verdiği röportajda şu cümleleri kullanıyor:

"Altıncı sezondan gerçekten ama gerçekten gurur duyuyorum ve en iyi işlerimizden biri olduğunu düşünüyorum. Imelda Staunton mükemmel bir kraliçe oldu. Sonunu mahvetmek istemiyorum ama çok güzel ve derin bir yolculuğun doruk noktasına çıkmışız gibi hissettiriyor."

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş