2023 yılında Max’te geliştirileceği duyurulan dizi, resmen yapım aşamasında. The Big Bang Theory dizisinin ortak yaratıcısı Chuck Lorre, prodüksiyon şirketi Chuck Lorre Productions aracılığıyla projenin yapımcılığını üstlenecek. 

Kaynaklardan öğrenilen bilgilere göre Brian Posehn, Lauren Lapkus ve Kevin Sussman dizinin kadrosuna dahil olan ilk isimler oldu. 

Kesin olay örgüsü gizli tutulan dizide Posehn, Lapkus ve Sussman, The Big Bang Theory’deki karakterlerine tekrar hayat verecekler. 

"Howard", "Stuart", "Sheldon"

Sussman, dizinin ikinci sezonunda The Big Bang Theory kadrosuna dahil olan çizgi roman dükkânı sahibi Stuart Bloom’u canlandırdı. Karakterin çok sevilmesinden sonra ise diğer sezonlarda da düzenli oyuncu olmaya devam etti. 

"Bert"

Posehn, dizide Amy’nin takıntılı ama kimseye zararı olmayan aşığı jeolog Bert Kibbler karakterine hayat verdi. Diziye 6. sezonda dahil olan Posehn, 15 bölümde yer aldı. 

"Denise", "Stuart"

Lapkus ise 11. ve 12. sezonlarda sekiz bölüm boyunca Stuart’ın çizgi roman dükkanının müdürü ve sonunda aşık olduğu kişi olan Denise karakterine hayat verdi. 

Seri, The Big Bang Theory evreninde geçen dördüncü dizi olacak. 12 sezon boyunca yüksek reyting oranlarına sahip olan The Big Bang Theory’yi, 7 sezon süren ve geçtiğimiz günlerde final yapan Young Sheldon ve 17 Ekim’de CBS’te yayınlanmaya başlayacak olan Georgie & Mandy’s First Marriage gibi diziler takip ediyor. 

Jim Parsons ve Mayim Bialik, ‘Young Sheldon’ İçin Eski Rollerine Geri Dönüyorlar
’The Big Bang Theory’nin efsane karakterleri “Sheldon Cooper” ve “Amy Farrah Fowler”, ‘Young Sheldon’ dizisi için geri dönüyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş