Geçtiğimiz günlerde yeni The Bear sezonundan sadece Carmy (Jeremy Allen White)'nin yer aldığı kısa bir tanıtım yayınlayan FX, cuma günü dizinin üçüncü sezonundan daha uzun bir fragman yayınladı ve Carmy, Sydney ve Richie ile birlikte yeni restoranlarını açtıktan sonra yaşanacak olan kaosa bir ışık tuttu.

Ana karakterler ve ekip, geçtiğimiz sezonda bir sandviç dükkânı olan mekanlarını yenileyip bir restorana dönüştürdükten sonra, mükemmel servis ve yemek yapabilme amacıyla karşı karşıya kaldıkları hayal kırıklıkları ve gerilimle mücadele etmeye çalışıyorlar.

Her zamanki gibi Carmy ve Richie'nin birbirlerine girdikleri görülürken, yiyecekler ve eşyaların yere düşmesi, ocağın alev alması ve mutfaktaki her şeyin bu sefer tamamen kontrolden çıkmış olması daha çok dikkat çekiyor.

"Richie" (Ebon Moss-Bachrach), "Sydney" (Ayo Edebiri)

Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Oliver Platt ve Molly Gordon'ın kadrosunda yer aldığı dizi, izleyicileriyle buluşmaya artık gün sayıyor diyebiliriz.

The Bear, 27 Haziran'da Hulu platformunda, ülkemizde ise 17 Temmuz'da Disney+'ta olacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş