John Kramer nam-ı diğer Jigsaw geri dönüyor!

Korku sinemasının en uzun serilerinden biri olan Saw / Testere serisinin 10. filmi Testere X ile bu sonbaharda Jigsaw'ın bir kez daha beyaz perdeye dönüşüne şahit olacağız.

Bu kez Kramer (Tobin Bell) ölümcül oyunlarını kişisel bir intikam için kuruyor. Kanser tedavisi için Meksika'da bir klinikte tedavi gören Kramer, süreç sonrasında aslında tedaviye yönelik hiçbir şey yapılmadığını öğrenince klinikteki çalışanları kurduğu "ölümcül oyuna" dahil ediyor. Ve yanlış adamı dolandıran bu kişiler için ölümün kıyısında dakikalar başlamış oluyor.

Tobin Bell'in hayat verdiği Jigsaw karakteri, aslında üçüncü filmin sonunda ölmüştü. Ama Bell, sonraki filmlerde flashback sahnelerle karaktere hayat vermeye devam etmişti. Bu filmin ise birinci ve ikinci filmin arasında bir zamanda geçeceği söylendiği için filmde Jigsaw'ın ölümünden önce gerçekleşen bir olaya şahitlik edeceğiz.

"Jigsaw" (Tobin Bell) – Testere 6

Serinin altıncı ve yedinci filmlerinin yönetmeni Kevin Greutert'i tekrar yönetmen koltuğunda gördüğümüz filmin senaryosu ise yine serinin parçası olan Spiral ve Jigsaw filmlerinin senaristleri Josh Stolberg ve Pete Goldfinger'a ait.

Saw X / Testere X'in ülkemizde 20 Ekim'de vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety

Paylaş