Universal tarafından geliştirme aşamasında olan yeni The Office dizisinin kadrosuna katılan ilk isimler Domhnall Gleeson ve Sabrina Impacciatore oldu.

Greg Daniels ve Michael Koman'ın ortaklaşa çalıştığı projenin, Amerikan versiyonu gibi bir yeniden yapım olmadığı, ancak onunla aynı evrende geçecek başka bir hikâyeyi anlatacağı bildirildi.

Harry Potter (2011), Alice & Jack (2024), The Patient (2022) yapımlarıyla tanınan, ancak en çok Star Wars serisindeki General Hux rolüyle bilinen Domhnall Gleeson, Ex Machina (2014) ve The Revenant (2015) gibi yapımlarda da yer almıştı.

"Fleur Delacour" (Clémence Poésy) "Bill Weasley" (Domhnall Gleeson) - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

Sabrine Impacciatore ise Napoleon and Me (2006), Miss F (2007) gibi İtalyan filmlerindeki çalışmalarıyla tanınıyor olmasının yanında, HBO'nun eleştirmenlerce çok beğenilen dizisi The White Lotus'un ikinci sezonundaki performansıyla, "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında Emmy adaylığı elde etmişti.

"Valentina" (Sabrine Impacciatore) - The White Lotus (2021-)

Greg Daniels, 2005 yılından 2013'e kadar süren, Ricky Gervais ve Stephen Merchant'ın aynı adlı İngiliz versiyonundan uyarlanan NBC'nin popüler mockumentary sitcom'u The Office'in yaratıcılığını üstlenmişti.

Efsane dizinin kadrosunda Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Ed Helms, Mindy Kaling ve BJ Novak gibi isimler rol aldı.

The Office (2005-2013)

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş