Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, şöhret basamaklarını tırmanışındaki en önemli projelerden biri olan Açlık Oyunları'nda canlandırdığı "Katniss Everdeen" karakterine geri dönmeye açık olduğunu söylüyor.

Yeni filmi No Hard Feelings'in tanıtımının yapıldığı röportaj sırasında sorulan Açlık Oyunları sorusuna, "Aman tanrım, kesinlikle!" cevabını veren oyuncu, Katniss'in bir gün hayatına geri dönmesini istediğini söylüyor.

2012 yılında başlayan dört filmlik serinin kadrosunda; Lawrence ile birlikte Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Stanley Tucci ve Woody Harrelson gibi isimler yer almıştı.

"Katniss" ve "Peeta"

Serisinin devam hikâyesi olan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı ise kadrosunda; Viola Davis, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Peter Dinklage gibi isimler bulunduruyor ve 17 Kasım 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş