Midsommar, The Witch ve X gibi son yılların ses getiren korku filmlerinin arkasındaki şirket olan A24, yepyeni bir korku filmiyle bizleri yeniden etkilemeye hazırlanıyor.

Aslen YouTuber olan Danny ve Michael Philippou kardeşler imzalı Talk to Me (Konuş Benimle), türün klişelerini çok farklı bir şekilde ele alan yeni nesil korku filmlerinden. Bu seneki Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yapan film, izleyiciden büyük ilgi görünce, söylenenlere göre James Wan'ın Atomic Monster şirketi ve A24, filmin dağıtım hakları için teklif savaşına girişmişler. Ve kazanan, Philippou kardeşlere yedi haneli bir teklif götüren A24 olmuş.

Michael ve Danny Philippou

Talk to Me, "Mia" isimli genç bir kızın annesinin ölüm yıldönümünde arkadaşlarıyla oynadığı tehlikeli oyunu merkezine alıyor. Bir "mumya el" aracılığıyla "öteki taraf" ile bağlantıya geçen gençler, iletişimde kaldıkları süre boyunca adeta "ele geçirilmiş" oluyorlar ve kısa süre içinde bu iletişimi kesmeleri gerekiyor. Aksi takdirde ruhlar alemine açtıkları kapıyı kapatmak ve ne türden varlıkların dünyaya akın edeceğini kestirmek sanılandan çok daha zor olabiliyor.

Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji ve Zoe Terakes gibi genç yüzlerin kadrosunda yer aldığı Talk to Me, 28 Temmuz'da ABD'de pek çok salonda gösterime girecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise yaklaşık bir ay sonrası olan 1 Eylül olarak açıklandı.

Kaynak: The Wrap

Paylaş