Stephen King'in 1973 tarihli aynı isimli kısa öyküsünden uyarlanan The Boogeyman (Umacı) filminden ilk fragman geçtiğimiz gün yayımlandı. 2 Haziran'da vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda, Host ve Dashcam gibi "yeni nesil found footage" filmleriyle son dönemde adından söz ettirmeye başlayan Rob Savage oturuyor.

The Boogeyman'in senaryosu, daha önce A Quiet Place filminin de senaryosunu yazan Scott Beck & Bryan Woods ikilisine ve Oscar ödüllü Black Swan filminin senaristi Mark Heyman'a ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) ve David Dastmalchian (Dune) yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Annelerini yeni kaybeden iki kız kardeş, hayatlarının en kötü dönemini yaşarken terapist olan babalarından yeterli desteği görememektedirler. Bir gün babalarının bir hastası yardım almak için evlerine gelir ve doğaüstü bir varlığı arkasında bırakarak gider. Bu varlık, aileleri adeta avlayan ve onların acılarıyla beslenen bir dehşet kaynağıdır.


Kaynak: Deadline – Stephen King’s ‘The Boogeyman’ Comes Out Of Its Closet With First Trailer And Poster

Paylaş