2021 yılında Netflix'te ilk sezonu yayımlandığında büyük ilgi gören ve kısa sürede izlenme rekorları kıran Güney Kore dizisi Squid Game, ikinci sezonuyla geri dönüyor.

Netflix'in Brezilya'da gerçekleştirdiği TUDUM etkinliğinde, yeni sezonda izleyeceğimiz isimlerin kısa bir tanıtım videosu ile duyurulduğu dizinin başrolünde, aktör Lee Jung-jae "Oyuncu 456: Gi-hun" rolüyle yer almaya devam edecek. Ona, ilk sezondan Lee Byung-hun (Gemi Aslanı), Wi Ha-jun (Polis Detektifi Jun-ho) ve Gong Yoo eşlik edecek.

İkinci sezonda diziye katılacak yeni isimler ise şöyle açıklandı: Yim Si-wan (Unlocked), Kang Ha-Neul (Midnight Runners), Park Sung-hoon (The Glory) ve Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations).

İlk sezonu 17 Eylül 2021'de yayımlanan Squid Game, 28 gün içinde 1,65 milyar saat izlenmeye ulaşarak Netflix'teki tüm diziler içinde en fazla izlenme alan yapım olmuştu. Neredeyse iki yıl geçmiş olmasına rağmen, Squid Game'in bu rekorunu kırabilen başka bir dizi henüz olmadı.

Bu rekor haricinde Squid Game, ilk çıktığında 111 milyon üye tarafından izlenerek "100 milyon üye" barajını aşan ilk dizi olma başarısını da elinde bulunduruyor.

Çekimleri bu yıl tamamlanacak dizinin ikinci sezonunun 2024 yılı içerisinde Netflix'te yayımlanması planlanıyor.

"The Doll"

Kaynak: Deadline

Paylaş