Marvel, evrenin en önemli filmlerinden olması beklenen ve bir yıl arayla vizyona girecek olan Avengers: Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars filmlerini, daha önce Tobey Maguire'ın başrollerinde yer aldığı Spider-Man serisi ve Doctor Strange 2: Multiverse of Madness'ın yönetmenliğini yapmış olan Sam Raimi'nin üstlenmesini istiyor.

Tobey Maguire ("Spider-Man"), Sam Raimi ve Kirsten Dunst ("Mary Jane Watson")

Geçtiğimiz günlerde projenin başına getirilen Shang-Chi'nin yönetmeni Destin Daniel Cretton'ın görevden ayrılmasıyla hayranların kafasında yeni Avengers filmlerini kimin yöneteceğiyle ilgili önemli sorular tekrar dolaşmaya başladı. 

Özellikle Hollywood'daki grevlerin bitişinin ardından reform sürecine giren birçok şirket gibi kendi bünyesinde ufak çaplı değişimler meydana getiren Marvel da evren içerisindeki beşinci ve altıncı fazı bitirmeyi planlayan Avengers filmleri konusunda önemli adımlar atmaya karar verdi.

Justin Benson ve Aaron Moorhead

Evil Dead (1981), Darkman (1990), Army of Darkness (1992) gibi korku türündeki yapımlarıyla da tanınan Sam Raimi, şimdilik Marvel'ın önceliği olsa da dikkat çekici ilk sezonuyla seyircinin ilgi odağı haline gelen Moon Knight ve geçtiğimiz günlerde ikinci sezon finali yayınlanan Loki dizilerinin yönetmenleri Aaron Moorhead ve Justin Benson da düşünülen isimler arasında yer alıyor.

Marvel Evreni’ni Kendine Getiren Yapım: ‘Loki’
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ikinci sezon finaliyle izleyenlere tarif edilemez duygular yaşatan ‘Loki’, nihayet görkemli amacını tamamladı.

Kaynak: ComicBookMovie.com


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş