Ünlü film yapımcısı M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Shyamalan'ın senaryosunu yazıp yönettiği, başrolünde Dakota Fanning'in yer aldığı The Watchers / Gözcüler, A. M. Shine'ın aynı isimli gotik-korku romanından uyarlanıyor.

Resmî açıklamasına göre, Batı İrlanda'da geniş, el değmemiş bir ormanda mahsur kalan 28 yaşındaki sanatçı Mina'nın (Fanning) etrafında dönen hikâye, sığınacak bir yer bulduktan sonra farkında olmadan her gece gizemli yaratıklar tarafından gözetlenip takip edilen üç yabancının yanında mahsur kalmasını konu ediniyor.

Tüyler ürperten fragmanda Mina tamamen camdan yapılmış bir duvarla karşı karşıya. Bunun, aslında tek yönlü bir pencere olduğu bilgisi veriliyor. Her gece bilinmedik varlıklar tarafından gözetlenen grupta kadroya en son eklenen ve dikkat çeken isim ise ana karakterimiz. “Yeni biri çok ilgilerini çekecektir.” şeklinde bir cümle duyuluyor ancak bu korkunç atmosfer içerisinde kimin onunla dalga geçtiğini bir türlü anlayamıyor.

"Patricia" (James McAvoy) - Split (2017)

Unbreakeable, Split, Glass ve The Sixth Sense gibi efsane filmlerin yönetmeni M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Shyamalan'ın ilk uzun metraj film deneyimi olan The Watchers, kadrosunda Dakota Fanning'in yanında, Georgina Campbell, Oliver Finnegan ve Olwen Fouere gibi isimlere yer veriyor.

M. Night Shyamalan'ın da kızının projesinde yapımcı olarak yer aldığı The Watchers, Türkiye'de 7 Haziran'da vizyona girecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş