Tobey Maguire'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man serisinin yönetmeni Sam Raimi, Marvel Sinematik Evreni'ndeki en önemli karakterlerinden biri olan Doktor Strange'in ikinci filmi Multiverse of Madness'ın da yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Tobey Maguire, Sam Raimi ve Kirsten Dunst 

Vizyona girmeden önce sızan senaryosundan ve uçuk fan teorilerinin yükselttiği beklentilerden ötürü izleyenleri mutlu edemeyen Multiverse of Madness, yine de 955 milyon dolar hasılat elde ederek Spider-Man: No Way Home'dan sonra dördüncü fazın en çok kazandıran filmi olmayı başarmıştı.

"Clea" (Charlize Theron), "Stephen Strange" (Benedict Cumberbatch)

Filmin post-credits sahnesinde karşımıza çıkan Clea, elindeki küçük hançerle karanlık boyuta bir kapı açıyor ve çoklu evrende meydana gelen "istila" dolayısıyla bütün evrenlerin tehlike altında olduğundan, bu istilalara sebep olan kişinin de Stephen Strange olduğundan bahsediyordu.

İkisinin birlikte gizemli bir yolcuğuna çıkışının ardından ise Doktor Strange'in hikâyesinin bir sonraki filmde devam edeceğini öğrenmiştik.

Henüz Marvel takvimlerinde yer almayan, ancak Kang Dynasty'e yakın bir tarihte yayımlanacağı tahmin edilen Doktor Strange serisinin üçüncü filmi ile altıncı fazın en çok beklenen filmi Avengers: Secret Wars'un yönetmenliği için değerlendirilen adaylar arasında Sam Raimi'nin olduğu bildirildi.

Raimi dışında Secret Wars için düşünülen diğer isimler arasında; Black Panther'ın yönetmeni Ryan Coogler, Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man serisinin yönetmeni Jon Watts ve ilk iki Iron Man filminin yönetmeni Jon Favreau yer alıyor.

Ryan Coogler, Jon Watts, Jon Favreau

Bu isimler arasından Raimi'nin ön plana çıkmasının en büyük sebebi ise Doktor Strange 3 ile Secret Wars filmlerinin birbirine oldukça yakın tarihlerde vizyona gireceğinin ve iki filmin konu bakımından da direkt olarak birbirine bağlanacağının düşünülmesi.

Kaynak: Comic Basics


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş