Rocky, Cehennem Melekleri ve Evrenin Askerleri filmleriyle tanıdığımız efsane aktör Dolph Lundgren, The Witcher evrenine dahil olacak yeni bir yan dizinin başrolünde yer alacak.

İsveç gazetesi Aftonbladet'e verdiği röportaj ile açıklama yapan aktör, herhangi bir detay vermese de şu an Güney Afrika'da çekimde olduklarını belirtiyor.

Henry Cavill, Freya Allan ve Anya Chalotra'nın başrolünde yer aldığı The Witcher'ın üçüncü sezonunun, Andrzrej Sapkoswki'nin kaleme aldığı The Witcher serisindeki dördüncü kitap, Time of Contempt'i temel alacağı biliniyor. Kitapta; hikâyeye "fareler" adıyla bilinen, küçük çocuklardan oluşan bir ekip dahil oluyor.

The Witcher’ın 3. Sezonu Çok Yakında Başlıyor
Dördüncü sezonuyla diziye veda edecek olan Henry Cavill’ın son kez ‘Geralt of Rivia’ olarak karşımıza çıkacağı The Witcher’dan bir tanıtım yayımlandı. İki parça halinde paylaşılacak olan üçüncü sezonun ilk kısmı 29 Haziran, ikinci kısmı ise 27 Temmuz’da Netflix kütüphanesine eklenecek.

Henüz detayları açıklanmayan Lundgren'in karakterinin ise, büyük savaşta ailelerini kaybeden ve hayatlarının yerle bir olmasının ardından bir araya gelen bu çocukların hikâyesinde payı olabileceği tahmin ediliyor.

The Witcher 3 oyunundan 'fareler'e gönderme: "The Orphans of the Crookback Bog"

Hikâyede, Ciri ile etkileşim kuran karakterler olduğu için, bu ekibin The Witcher dizisinde görünebileceği, genellikle gençlerden oluşacağı için de Lundgren'in "dizinin kötüsü" olabileceği düşünülüyor.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş