Haluk Bilginer'e "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Uluslararası Emmy ödülü kazandıran "Agâh Beyoğlu" karakteri, Şahsiyet dizisinin ikinci sezonuyla geri dönüyor.

Özellikle Uluslararası Emmy ödülünden sonra, küresel anlamda da başarıya imza atmış olan dizinin senaryosunu Hakan Günday kaleme alırken, yönetmen koltuğu ise yine Onur Saylak'a emanet. 

GAİN'de yayınlanacak olan ikinci sezon kadrosunda, Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Recep Usta, Necip Memili gibi ilk sezonda yer alan isimlerin yanına; Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi oyuncular ekleniyor. 

İlk sezonda Alzheimer teşhisi konulan ve hastalığını büyük hesaplaşma için bir fırsat olarak kullanan emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu, ikinci sezonda kendisini çok daha bireysel bir hesaplaşma içerisinde buluyor.

Şahsiyet'in ikinci sezonu 13 Kasım'da GAİN'de başlıyor.


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş