İlk sezonu 2018 yılında puhutv'de yayınlanan ve başrolü Haluk Bilginer'e "Uluslararası Emmy Ödülü" kazandıran Şahsiyet dizisi, 2. sezonuyla geri dönüyor.

"Şahsiyet II. Fasıl" adıyla izleyiciyle buluşacak olan dizinin ikinci sezonu, 13 Kasım'da, puhutv'nin aksine bu kez ücretli bir platform olan GAİN'de olacak. GAİN, yeni sezon duyurusunu, Haluk Bilginer'in hayat verdiği Agâh Beyoğlu karakterinin şu cümlesiyle yaptı:

Siz hiç ölümden döndünüz mü? Ben döndüm... Ama nereye döndüm?

Onur Saylak ve Hakan Günday'ın yeniden yönetmen ve senarist olarak yerlerini aldığı dizinin ikinci sezonunda Haluk Bilginer'e, Erdal Özyağcılar, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Ömer Duran, Nergis Öztürk, Recep Usta, Salih Usta ve Eda Dunisa Şölenci gibi isimler eşlik edecek.

Dizinin ilk sezon konusu şöyleydi: Emekli bir adli kâtip olan Agâh'a alzheimer teşhisi konur. Agâh, önce hayatının altüst olduğunu düşünse de sonradan bunun bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır düşünüp bir türlü yapamadığı cinayetleri işlemenin tam zamanıdır ve gelecekte bunları hatırlamayacağı için bir vicdan azabı da çekmeyecektir. Aldığı bu karar onu, cinayet büroda polis olan Nevra ile karşı karşıya getirecektir.

Paylaş