Oscar ödüllü yönetmen Adam McKay'in Don't Look Up'tan sonraki ilk film projesinden detaylar geçtiğimiz günlerde paylaşıldı.

Oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, Amy Adams, Robert Downey Jr., Forest Whitaker ve Danielle Deadwyler'ın yer alması beklenen proje "Average Height, Average Build" ismini taşıyor. Çekimlerin bu yaz Boston'da başlaması planlanıyor.

Kara komedi türünde olacak filmde, bir seri katilin daha kolay adam öldürebilmek için siyasi lobicileri kullanarak kanunları değiştirmeye çalışması konu edilecek.

McKay'in yapım şirketi Hyperobject Industries'in Apple ile imzaladığı ilk bakış anlaşması kapsamında filmin Apple TV+ üzerinde yayımlanması muhtemel gözüküyor. Bunun yanı sıra filmin McKay'in önceki projesi Don't Look Up gibi Netflix'te yayımlanması da ihtimaller dahilinde.

Don't Look Up (2021)

Adam McKay, 2016 yılında The Big Short filmiyle "En İyi Uyarlama Senaryo" dalında Oscar ödülünün sahibi olmuştu. Sonraki yıllarda da Vice ve Don't Look Up filmleriyle tekrar Akademi Ödülleri sahnesinde yerini almayı başarmıştı.

The Big Short (2015)

Kaynak: TheWrap – Robert Pattinson and Robert Downey Jr. to Star in Serial Killer Comedy for Adam McKay

Paylaş