Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazının açılışını yapan üçüncü Ant-Man filmi Quantumania'nın yazarı Jeff Loveness, beşinci Avengers filmi Kang Dynasty'nin yazar kadrosundan ayrıldı.

Dana öncesinde; Jimmy Kimmel Show, Rick and Morty, Emmy ve Oscar Ödül Töreni gibi projelerde yazarlık görevi üstlenen Loveness'ın, Marvel Evreni'nin geleceği açısından oldukça önemli olan Quantumania'nın, beklenen çıkışı yakalayamaması ve aldığı olumsuz yorumlar üzerine, evrenin en önemli filmlerinden biri olacak olan Avengers: Kang Dynasty'i de riske atmamak adına ayrılmış olabileceği düşünülüyor.

"M.O.D.O.K" ve Jeff Loveness

Gamerant'in haberine göre ise, Kang Dynasty'de kilit bir karakteri canlandıracak olan bir oyuncunun, kadrodan ani ayrılışının ardından filmin arka ekibi içerisinde bu şekilde bir değişikliğe gidildiği söyleniyor.

Hakkında çıkan tutuklanma haberleri dolayısıyla akıllara, Kang the Conqueror karakterine hayat veren Jonathan Majors geliyor.

Jonathan Majors

İlk görünümünü Loki dizisiyle gerçekleştiren Kang'in varyantlarından birini Quantumania ile tanıma fırsatı bulduk. Çizgi romanlarda da en tehlikeli düşmanlardan biri olarak bilinen karakter, evrendeki en zeki isimlerden biri oluşu ve sayısız varyantlarıyla birlikte Yenilmezler'i en çok yıpratacak isim olacak gibi görünüyor.

Loki dizisinden "He Who Remains/Kang"

2 Mayıs 2025'te yayımlanması planlanan Avengers: Kang Dynasty ve bir yıl sonrasında vizyona girecek olan Avengers: Secret Wars'un, vizyon tarihlerinin ertelenmemesi adına ise Marvel'ın yeni yazar arayışına girmesi konusunda çabuk davranması bekleniyor.

Kaynak: Comic Book Movie


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş