Warner Bros. Discovery çatısı altında yayın yapan HBO Max, önümüzdeki iki yıla dair planlarını içeren bir tanıtım videosu yayınladı.

Tanıtımda; House of the Dragon, True Detective: Night Country, The Sympathizer ve The Penguin gibi dizilerden kesitlere yer verildi.

Stephen King'in en ünlü romanlarından birisi olan It, 1986'da ilk kez yayımlanmıştı. 1990'da ise 3 bölümlük bir mini dizi olarak yayınlandı. Dizide Pennywise karakterini Tim Curry canlandırdı. Son olarak 2017 ve 2019 yıllarında iki bölüm halinde vizyona giren It filmlerinde ise Pennywise rolünde Bill Skarsgård'ı izledik.

Tim Curry (1990), Bill Skarsgård (2017)

Kasabanın ilk yıllarını anlatacak Welcome to Derry dizisi, 1960'larda geçecek ve yavaş yavaş It filmlerinde (2017-2019) yaşanan olaylara doğru ilerleyecek.

Kadrosunda Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk ve James Remar gibi oyuncuların yer aldığı dizide en merak edilen ise Bill Skarsgård'ın yer alıp almayacağı. Şu an için Skarsgård'ın, Pennywise karakterine geri dönmeyeceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte açıklanan oyuncuların da hangi karakterleri canlandıracağı hakkında kesin bir bilgi yok.

Dizinin yönetimi, önceki iki It filminin yönetmeni Andy Muschietti'ye ait olacak. Dizi, 2025 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Collider

Paylaş