Columbia Pictures, 2020’lerde geçen bir Anaconda filmi yapmak istiyor. 

Başrollerinde Jennifer Lopez, Owen Wilson, Jon Voight ve Ice Cube gibi isimlerin bulunduğu 1997 yapımı Anaconda’nın yeniden uyarlamasında liderlik etmeleri için Jack Black ve Paul Rudd ile görüşmeler devam ediyor. 

Nicholas Cage’in başrolünde yer aldığı The Unbearable Weight of Massive Talent adlı filmin yönetmeni Tom Gormican filmin yönetmenliğini üstlenecek ve Kevin Etten ile birlikte senaryosunu da kaleme alacak. 

Orijinal film, National Geographic film ekibinin, dünyanın en büyük ve ölümcül yılanını avlarken her şeyin tersine dönmesini konu alıyordu. 

Anaconda (1997)

Kaynaklara göre yeni hikâye, gençliklerinden kalma eski ve çok sevdikleri bir filmi yeniden çekmek için uğraşan ancak orta yaş kriziyle karşı karşıya kalan bir grup arkadaşı konu alıyor. Yağmur ormanına doğru yola çıkan arkadaşlar, kendilerini doğal afetlere, dev yılanlara ve vahşi suçlulara karşı hayat mücadelesi verirken buluyorlar. 

Hangi oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği henüz belirsiz. Bazı kaynaklar, Black’in eski bir yönetmen olan ancak şimdilerde bir düğün kameramanı olarak çalışan bir adamı, Rudd’ın ise bir polis dizisinde oynayan ancak Hollywood hayallerinden giderek uzaklaştığını gören bir aktörü canlandıracağını söylüyor. Başka bir kaynak ise bunun tam tersi olduğunu söylüyor.

Proje, 2023’ün başından beri Columbia Pictures tarafından hazırlanma aşamasındaydı ve yapımcı ile doğru dengeyi bulmaya çalışırlarken birçok kez yeniden yazılmak zorunda kaldı. 

Lake Placid vs. Anaconda (2015)

Son Anaconda filmi ise 2015 yılında, timsahlara odaklanan korku serisi Lake Placid ile birleştirilerek Lake Placid vs. Anaconda adlı bir korku komedisi haline getirilmişti.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş