Kristen Bell ve Adam Brody’nin başrollerini paylaştığı Netflix dizisi Nobody Wants This, ikinci sezon onayını aldı. 

Haber, dizinin prömiyerini gerçekleştirmesinin yaklaşık iki hafta sonrasında geldi. Yayınlandığı zamandan bu yana seyirciden oldukça iyi tepkiler alan Nobody Wants This, yeni sezonunda arka plandaki kadrosunun bir kısmını da yenileyecek.

Girls (2012-2017) dizisiyle tanınan Jenni Konner ve Bruce Eric Kaplan diziye showrunner ve yürütücü yapımcı olarak katılıyorlar. Son birkaç haftadır da yazarlar odasında çalışmalar sürdürülüyor.

Yeni sezon haberi, Netflix İçerik Sorumlusu Bela Bajaria tarafından Los Angeles’ta düzenlenen Bloomberg Screentime konferansında duyuruldu. 

Bell ve Brody’nin başrollerinde yer aldığı yapım, kadrosunda Stephanie Faracy, Michael Hitcock, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Emily Arlook, Jackie Tohn, Sherry Cola ve Shiloh Berman gibi isimlere de yer veriyor.

Dizinin resmi sinopsisinde ise şunlar yer alıyor:

“Agnostik bir podcast sunucusu ile alışılagelmişin dışında özelliklere sahip olan bir haham, bir partide bir araya gelir. Birlikte dışarı çıktıklarında ise aralarında bir şeyler olduğunun, hayatlarında onları sabote eden her şeye rağmen birbirlerine karşı hisleri olduğunun farkına varırlar.”

Nobody Wants This, piyasaya sürüldüğü günden bu yana Netflix’in "Top 10 İngilizce TV" listesinde zirvede yer alıyor. Yayınlandığı ilk birkaç gün içerisinde toplam 10,3 milyon izlenme sayısına ulaşarak ikinci sıraya yerleşmişti. Devam eden günlerde ise bu sayıyı 15,9 milyona çıkardı ve zirvedeki Monster: The Lyle and Erik Menendez Story’yi koltuğundan indirdi. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş