HBO, 2021 yılında izleyiciyle buluşan Mare of Easttown dizisinin ikinci sezonu için ön çalışmalara başlandığını duyurdu.

Kadrosunda Kate Winslet, Evan Peters, Julianne Nicholson, Angourie Rica, Cailee Spaeny ve Guy Pearce’ın yer aldığı dizi, 2022 Emmy ödüllerinde Kate Winslet’a "En İyi Kadın Oyuncu", Evan Peters’a "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu", Julianne Nicholson’a "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dallarında ödül kazandırmış ve eve toplamda dört Emmy ile dönmüştü.

"Colin Zabel" (Evan Peters), "Mare Sheehan" (Kate Winslet)

HBO’nun drama başkanı Francesca Orsi, Variety’ye verdiği röportajda;

"2. sezon hakkında tartışmak için acele ettik. O zamanlar sanki çok erkenmiş gibi geldi. Ancak şimdi henüz geliştirme aşamasında bir şey olmasa da bir şeyler inşa etmenin zamanının gelip gelmediği konusunda tartışmalarımızı sürdürüyoruz. Mare’i yıllar sonra görmek için istekli olabiliriz. Kaldığı yerden devam etmeyecek belki ama karakterin üzerinden yıllar geçtikten sonra kim olduğunu kesinlikle merak ediyoruz."

Winslet ise dizinin geri dönüşü hakkında ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı. 2022’de Happy Sad Confused adlı podcast’e konuşan oyuncu, karakteri tekrar canlandırıp canlandırmayacağı sorusu yöneltildiğinde "muhtemelen" cevabını verip soruyu geçiştirmişti.

Travmalarla Dolu Bir Kasaba Dedektifi: Mare of Easttown (2021)
HBO’nun en iyi yapımlarından biri olan ‘Mare of Easttown’, küçük ve kasvetli bir kasabada yaşanan cinayetin çözümüne odaklanırken, bir yandan da kasabanın sevilen dedektifi Mare Sheehan’ın iç burkan hikayesini anlatıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş