Son yılların "popcorn" aksiyon filmlerinin aranan ismi Liam Neeson, yepyeni bir macerayla geri dönüyor. Daha önce yine Neeson'ın başrolünde yer aldığı Non-Stop (2014) ve The Commuter (2018) filmlerinin yapımcılarının ellerinden çıkan Retribution / Durdurulamaz, bu yaz sinemalarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Neeson filmde, çocuklarıyla bindiği aracında ağırlık sensörlü bomba olduğunu fark etmesiyle, kendisini ve ailesini bir anda ölüm kalım savaşının içinde buluyor. İsimsiz bir telefon aramasıyla aldığı talimatları yerine getirmesi istenen Neeson'u, şoför koltuğunda bile olsa aksiyon dolu dakikalar bekliyor.

Konusu itibariyle 1994'te yayımlanan ve başrolünde Keanu Reeves'in yer aldığı Speed / Hız Tuzağı filmine bir hayli benzerlik gösteren Retribution'da Neeson'a, Matthew Modine, Noma Dumezweni, Jack Champion, Lilly Aspell ve Embeth Davidtz gibi isimler eşlik ediyor.

İlk kez 2008 yılındaki Taken ile "intikam dolu aksiyon filmleri" türüne giriş yapan Liam Neeson, 71 yaşına gelmiş olmasına rağmen bu tarz filmlerde yer almaya devam etmekte kararlı gözüküyor.

Taken (2008)

Retribution / Durdurulamaz, 25 Ağustos'ta tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de sinemalarda olacak.

Kaynak: Deadline

Paylaş