Brother (2022) ve Rebel Ridge (2024) yapımlarıyla tanınan oyuncu Aaron Pierre, HBO’nun Green Lantern karakterlerine odaklanacak Lanterns dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Pierre, hayranlar tarafından bir süredir merakla beklenen dizide John Stewart karakterine hayat verecek. 

DC, Hal Jordan karakteri için bir süredir oyuncu arayışını sürdürüyor. Daha önce Kyle Chandler ile Hal Jordan rolü için görüşmelerde bulunulduğu bildirilmişti. Kaynaklara göre Stewart rolü için de Stephen James ve Damon Idris dahil olmak üzere birçok aday da düşünülmüştü. Ancak finalde rolün sahibi Aaron Pierre oldu. 

DC, Hal Jordan’ını Arıyor
Önümüzdeki yıl HBO’da yayınlanacağı tahmin edilen ‘Lanterns’ dizisi için başrol arayışları devam ediyor.

HBO’nun, Warner Bros. Television ve DC Studios iş birliği aracılığıyla yapımcılığını üstlendiği dizi, DC’nin Green Lantern çizgi romanlarından uyarlanıyor. 

Haziran ayında onayını alan ve ilk sezonu sekiz bölüm olacağı açıklanan dizi, önce Max için planlanmıştı, ancak daha sonrasında HBO’da yayınlanmasına karar verildi.

Resmi özete göre Lanterns’in konusu şöyle: 

“Amerikanın göbeğinde işlenen bir cinayeti araştırırken karanlık ve dünya merkezli bir gizemin içine çekilen iki galaksiler arası polis; acemi John Stewart ve Lantern efsanesi Hal Jordan’ı konu alacak.” 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş