Aaron Taylor-Johnson’ın başrolünde yer aldığı Kraven the Hunter filminden yeni bir fragman yayınlandı. 

Kadroda Taylor-Johnson’a; Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott ve Russell Crowe’un eşlik edeceği film, Spider-Man’in çizgi romanlardaki ezeli düşmanlarından biri olan Kraven’ın origin hikâyesine odaklanıyor. 

Filmde, vahşi bir aslan saldırısından sonra avcı babası tarafından ölüme terk edilen Sergei Kravinoff’un, ısırıldıktan sonra kazandığı süper güçlere ve sonrasında kendisi ile tüm hayvanlar alemini korumak için başladığı şiddet dolu macerası anlatılıyor. 

Kraven ilk fragmanda: “Babam bu dünyaya kötülük getiriyor, ben de onları dışarı atıyorum.” diyordu. 

Aynı şekilde bir önceki fragman, Aleksei Systevich yani Rhino karakterini canlandıracak olan Alessandro Nivola’nın ortaya çıktığı bir sahne ile sona eriyordu. Bu sefer kendisini daha fazla görüyor ve Afrika düzlüklerini andıran bir yerde Kraven ile dövüşmelerini izliyoruz. 

J.C. Chandor’un yönetmenliğini üstlendiği filmin senarist kadrosu Richard Wenk, Art Marcus, Matt Holloway'den oluşuyor.

Kraven the Hunter, Sony Pictures’ın Madame Web, Morbius ve Venom gibi Marvel karakterlerinden oluşturduğu bu evrene giriş yapmak için hazırlanıyor. Merakla beklenen film 13 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak. 

Korkunç Bir Spider-Man Filmi: Madame Web (2024)
Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı ‘Madame Web’, nereden tutarsanız tutun elinizde kalan senaryosu dolayısıyla seyircinin ‘Spider-Man’ evrenine olan güvenini sarsan bir diğer Sony filmi.

Şubat ayında vizyona giren ve beklediği başarıyı elde edemeyen Madame Web’den sonra ise Venom: The Last Dance, 25 Ekim’de vizyona girmek için gün sayıyor. 

’Venom: The Last Dance’den İlk Fragman
Eddie Brock ile Venom geri dönüyor. Venom serisinin son filmi ‘The Last Dance’, Ekim ayında vizyona girecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş