Matrix (1999), Speed (1994), Constantine (2005) ve John Wick (2014) gibi yapımların yıldızı ünlü oyuncu Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 filminin seslendirme kadrosuna dahil oldu.

Haber, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Paramount'un CinemaCon etkinliğinde, filmden yayınlanan ilk görüntülerin hemen ardından geldi.

Sonic rolünde Ben Schwartz'ın yanı sıra, serinin kötü adamı Dr. Robotnik rolünde Jim Carrey'nin de yer aldığı seride Keanu Reeves ise Shadow karakterine hayat verecek.

"Dr. Robotnik" (Jim Carrey)

Video oyunlarında ilk kez 2001 yılında tanıtılan Shadow, karanlık, sinirli, güç yansıtma özelliğine sahip, siyah kürklü ve antropomorfik, yani insan biçimli olarak tanımlanabilecek özelliklere sahip bir anti-kahraman.

İlk iki Sonic filminin yönetmeni Jeff Fowler, serinin üçüncü halkasında da görevine geri dönecek.

Paramount'un küresel hasılatı en başarılı serilerinden biri olan Sonic the Hedgehog evreni için, Paramount+'ta yayınlanacak olan bir Knuckles dizisi de geliştirme aşamasında.

"Knuckles" (Idris Elba)

Sonic the Hedgehog 3 ise 20 Aralık 2024'te izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş