Kit Harington, yeni filmi Blood for Dust'ın tanıtımını yaparken verdiği röportajda, Jon Snow'u merkeze alacak olan yeni Game of Thrones dizisinin artık geliştirme aşamasında olmadığını ve projenin masadan kaldırıldığını söyledi.

İlk kez Haziran 2022'de duyurulan dizi, serinin yaratıcısı George R. R. Martin'in bir blog yazısında belirttiğine göre Harington'ın teklifi doğrultusunda yürütülmeye başlanmıştı.

"Tam anlamıyla onaylanmış olmadığı için şimdilik size yazarlar ve dizi yapımcılarının isimlerini söyleyemem. Kit benim yanıma onlarla birlikte geldi, kendisi ve ekibi gerçekten muhteşemler." cümlelerini kullanmıştı.

George R. R. Martin

Geçtiğimiz günlerde Screen Rant'e verdiği röportajda bu konudan ilk kez bahsettiğini açıklayan Harington ise; "Bu konu geliştirme aşamasında olduğu için hakkında hiç konuşmamıştım. Dışarı sızmasını istemedim çünkü henüz yapım aşamasında olan bir konu hakkında insanları hayal kırıklığına uğratmak istemedim. Geliştirme süreci bu yüzden vardır, gidişatına bakar, yolunuzu ona göre çizer ve buna değip değmeyeceğine karar verirsiniz."

"Ve maalesef şu anda bu konu gündemde değil. Çünkü hepimizi yeterince heyecanlandıracak olan doğru hikâyeyi bulamadık. Bu yüzden şimdilik rafa kaldırmaya karar verdik. Gelecekte ona geri döneceğimiz bir an olabilir ama şimdilik bizi rafta beklemek zorunda kalacak." ifadesini kullandı.

Game of Thrones'un "Sir Davos"u Liam Cunningham da geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda karakteri Davos Seaworth'ü tekrar canlandırmak istediğini açıklamıştı.

"Sir Davos Seaworth" (Liam Cunningham)

Jon Snow'un dizisi rafa kaldırılmış olsa da Game of Thrones evreni, House of the Dragon ve geçtiğimiz günlerde kadrosu açıklanan The Hedge Knight gibi dizilerle genişleme yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.

Yeni ‘Game of Thrones’ Dizisinin Başrolleri Belli Oldu
Game of Thrones evreninde geçecek ‘A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ dizisinin başrolleri Peter Claffey ve Dexter Sol Ansell oldu.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş