Marvel'ın sevilen anti-kahramanı "Frank Castle", namıdiğer "Punisher" ekranlara geri dönüyor. 2024 ilkbaharında çıkması planlanan Daredevil: Born Again dizisiyle daha önce Netflix'te başarıyla canlandırdığı karaktere dönecek olan Jon Bernthal, dizinin Charlie Cox (Daredevil) ve Vincent D’Onofrio'lu (Kingpin) kadrosuna dahil oldu.

Jon Bernthal, daha önce "Punisher" karakterine bir sezon boyunca Netflix'in Daredevil dizisinde, sonrasında ise iki sezon boyunca kendi hikayesine odaklanan The Punisher dizisinde hayat vermişti. Bu karakter öncesinde, 2010-12 yılları arasında rol aldığı The Walking Dead dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Bernthal, en son Showtime'ın American Gigolo isimli dizisinde başrolde yer almıştı.

Bu kez Netflix yerine Marvel'ın resmi platformu olan Disney+ üzerinden yayımlanacak dizide bu üç karaktere hayat veren oyuncular dışında eski kadrodan birisinin olması beklenmiyor. Dizinin ilk sezonunun alışılmışın dışında bir şekilde 18 bölümden oluşacağı açıklanan bilgiler arasında.


Kaynak: The Hollywood Reporter – Jon Bernthal Returning as the Punisher for ‘Daredevil: Born Again’

Paylaş