Netflix’in sevilen film serisi Knives Out, seriye eklenecek üçüncü filmiyle yine yıldız isimleri bir araya getiriyor. 

Rian Johnson imzalı gerilim polisiye serisinin üçüncü filmine geçtiğimiz günlerde; Josh O’Connor, Cailee Spaeny, Glenn Close, Kerry Washington ve Andrew Scott’ın ardından, kadroya Jeremy Renner ile Mila Kunis'in de dahil olduğu açıklandı.

"Benoit Blanc" (Daniel Craig) - Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

Wake Up Dead Men: A Knives Out Mystery ismini taşıyan film, Daniel Craig’in canlandırdığı dedektif Benoit Blanc tarafından incelenecek olan bir dizi şüpheli listesiyle birlikte aynı zamanda şimdiye kadar karşılaşmış olduğu en zor davalardan birine odaklanacak.

Avengers (2012), Hawkeye (2021-), Arrival (2016) ve Hurt Locker (2008) yapımlarıyla tanınan oyuncu Jeremy Renner, 2023 yılının ilk günü geçirdiği kar kazasının ardından setlerden bir süreliğine uzak kalmak durumunda kalmıştı.

Otuzdan fazla kırık kemiği olduğu açıklanan ancak çeşitli ameliyatlar ve tedavilerin ardından eski sağlığına neredeyse tamamen kavuşan Renner, Paramount’un Mayor of Kingstown dizisinin önümüzdeki günlerde başlayacak olan üçüncü sezonuyla da ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

‘Mayor of Kingstown’ın 3. Sezonundan İlk Tanıtım
Jeremy Renner’ın başrolünde yer aldığı ‘Mayor of Kingstown’ın yeni sezonu 3 Haziran’da başlıyor.

That '70s Show (1998-2006), Friends with Benefits (2011) ve Black Swan (2010) yapımlarıyla tanınan Mila Kunis ise, en son 2022 yılında Netflix'in Luckiest Girl Alive isimli gerilim filminin başrolünü üstlenmişti.

"Ani" (Mila Kunis) - Luckiest Girl Alive (2022)

Şimdiden birçok yıldız ismin kadrosunda yer aldığı Wake Up Dead Men: A Knives Out Mystery’de bu isimlere, Tom Hardy ve Lindsay Lohan’in de eşlik edeceği söylentiler arasında.

Tom Hardy, Lindsay Lohan

Johnson, filmin prodüksiyon çalışmalarının çok yakında başlayacağını söylüyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş