Geçtiğimiz yıl Peter Safran ile birlikte DC Studios başkanı olarak göreve başlayan James Gunn, Hollywood Yazarlar Birliği'nin yazarlar grevi sona erdikten sonra yeni DC projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

David Corenswet'in "Superman"i hakkında bilgi vermesi beklenen Gunn, daha çok, evrenin başlangıcını yapacak proje "Creature Commandos" hakkında paylaşımda bulundu.

"Gelecek yıl yayınlanması planlarımız arasında olan Creature Commandos ve ardından gelecek olan Superman: Legacy'e kadar, hiçbir olay "canon event" değildir." cümlelerini kullanan Gunn, "Evet, bazı aktörler önceki hikayelerinde canlandırdıkları karakterlere hayat vermeye devam edecekler. Ancak yine de 'Creature Commandos' ve 'Legacy'e kadar hiçbir olayı "sabit" olarak kabul etmeyin." diye de ekledi.

"Amanda Waller" (Viola Davis)

Yeni evrenin başlangıcı olarak kabul edilecek olan Creature Commandos Chapter 1: Gods and Creatures animasyonunda, Viola Davis'in, "Amanda Waller" olarak geri döneceği ve bu dizide; Frank Grillo, Maria Bakalova ve David Harbour ile seslendirmen kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Davis, ayrıca Max dizisi Amanda Waller için de geri dönecek.

"Blue Beetle" (Xolo Mariduena)

Xolo Mariduena'nın başrolünde yer aldığı Blue Beetle'ın da evren içerisinde yer almaya devam edeceğini söyleyen Gunn'ın, açıkladığı diğer isimler de The Suicide Squad ve Peacemaker'da "Peacemaker" karakterine hayat veren John Cena ve yine aynı dizide "Vigilante" karakterine hayat veren Freddie Stroma oldu.

"Vigilante" (Freddie Stroma)

Gunn, geçen ay bir Instagram gönderisinde, Mariduena'nın canlandırdığı "Jaime Reyes" karakterinin, "ileriye dönük olarak DCU'nun muazzam bir parçası olacağını" yazmıştı. Gunn ayrıca bir podcast yayınında, Superman: Legacy çalışmaları tamamlandıktan sonra, Cena'nın Max dizisi Peacemaker'ın ikinci sezonuna odaklanmayı planladığını da belirtti.

Gariban Bir DC Filmi: ‘Blue Beetle’
Üçüncü Blue Beetle ’Jaime Reyes’in hikayesine odaklanan film, gişede pek başarılı olamasa da keyifli bir orijin öyküsü sunuyor ve izleyicilerin beklentisini karşılamaya yetiyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş