2001'de yayımlanan ilk filminden bu yana önemli bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış Hızlı ve Öfkeli serisinin yenisi Fast X (Hızlı ve Öfkeli 10) filminden ilk fragman geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Türkiye'de 19 Mayıs'ta vizyona girecek serinin 10. filminde, ilk filmden bugüne var olan Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster'lı kemik kadronun yanı sıra Jason Momoa, Brie Larson ve Rita Moreno gibi ünlü isimleri ilk defa izleyeceğiz. Ayrıca Charlize Theron, Jason Statham, John Cena ve Helen Mirren gibi seride sonradan yer bulmuş ünlü isimler de karakterlerine bu yeni filmde tekrar hayat veriyorlar.

Seride sondan bir önceki film olacak Hızlı ve Öfkeli 10'da Aquaman filminden tanıdığımız Jason Momoa, "Dante" karakteriyle Dominic Toretto (Vin Diesel) ve ailesine zarar vermeyi amaç edinmiş kötü karakter olarak karşımızda olacak. Captain Marvel karakteriyle tanıdığımız Brie Larson ise "Tess" rolüyle bu kötülüğe karşı savaş açan ailenin yeni müttefiki olarak filmde boy gösterecek.

Paylaş