80'lerin ikonik bilimkurgu-komedi serisi "Hayalet Avcıları"nın yeni filmi Ghostbusters: Frozen Empire'dan heyecan ve gerilim dolu ilk fragman yayınlandı.

80'li yıllara damgasını vuran ikonik film serisi "Ghostbusters" 32 yılın ardından, 2021 yapımı Ghostbusters: Afterlife filmiyle geri dönüş yapmıştı ve şimdi yepyeni bir devam filmiyle karşımıza çıkıyor.

"Ghostbusters itfaiye binası" ve "Ghostbusters minibüsü"

Önceki filmin kadrosunda yer alan; Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, ve Mckenna Grace'le birlikte, serinin orijinal yıldızları olan Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson da Frozen Empire ile geri dönüyorlar. Bu isimlere; Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster ve Emily Alyn Lind gibi yeni isimler de eşlik edecek.

"Gary Grooberson" (Paul Rudd), "Callie Spengler" (Carrie Coon), "Trevor Spengler" (Finn Folwhard), "Phoebe Spengler" (Mckenna Grace), "Dr. Raymond Stantz" (Dan Aykroyd), "Dr. Winston Zeddemore" (Ernie Hudson) ve "Dr. Peter Venkman" (Bill Murray)

Filmin özetine göre Ghostbusters: Frozen Empire'da, "Spengler ailesi, hayalet avcılığını bir üst seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren orijinal Hayalet Avcıları ile takım olmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York itfaiye binasına geri dönüyor. Ancak antik bir eserin keşfi, şeytani bir gücü serbest bıraktığında, yeni ve eski Hayalet Avcıları evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı'ndan kurtarmak için güçlerini birleştirmelidir."

Jason Reitman'ın yönetmen koltuğunda yer alacağı Ghostbusters: Frozen Empire, 29 Mart 2024'te vizyonda olacak.

"Dr. Raymond Stantz" (Dan Aykroyd), "Dr. Peter Venkman" (Bill Murray), "Dr. Winston Zeddemore" (Ernie Hudson), "Dr. Egon Spengler" (Harold Ramis) ve "Phoebe Spengler" (Mckenna Grace) - Ghostbusters: Afterlife (2021)

Dr. Spengler'ı canlandıran Harold Ramis'in 2014 yılında hayatını kaybetmesi sebebiyle, önceki film olan Ghostbusters: Afterlife'ın hikâyesi, Dr. Spengler'ın kızı Callie ve torunları Phoebe ile Trevor Spengler üzerinden yeni bir yöne gitmişti. Filmin after credit sahnesinde ise Dr. Winston Zeddemore'un New York'ta yer alan Ghostbusters itfaiye binasını yeniden açmasıyla filmin devamı için heyecan ve merak dolu bir kapı aralanmıştı. 29 Mart 2024'te, yeni filmde tüm sorularımız cevap bulacak.

Kaynak: People


Arka Sahne
Merhaba, ben Gülsüm. Kanalımda; sinema, dizi ve oyun dünyasıyla ilgili güncel haber ve analiz videoları yapıyorum. Her videomda eğlenceli içerikler ve kurgular ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Umarım videolarımı zevkle izlersiniz. Beni instagramda da takip etmeyi unutmayın. :))
Paylaş