Guy Ritchie'nin yeni filminde yer almak üzere Henry Cavill (Man of Steel, The Witcher), Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Prisoners, Ambulance) ve Eiza Gonzalez (Baby Driver, Ambulance) ile anlaşıldı.

Gonzalez ile Gyllenhaal, "Ambulance" filminde birlikte çalışmıştı.

2024 yılında vizyona girmesi planlanan 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'de Henry Cavill ve Eiza Gonzalez ile birlikte çalışan Guy Ritchie'nin, yeni filminin ismi henüz belli olmasa da büyük bütçeli bir aksiyon filmi olması bekleniyor.

Senaryosu da Ritchie tarafından kaleme alınacak olan isimsiz projenin karakterleri hakkındaki detaylar da gizli tutuluyor.

Çekimlerine bu yaz sonu İspanya'da başlanması beklenen filmde Cavill ve Gyllenhaal, bir kurtarma görevinin başındaki iki uzmanı canlandıracak.

Çekimleri Antalya'da başlayan "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filminin setinden Henry Cavill

Daha öncesinde, 'The Man from U.N.C.L.E.' filminde de Cavill ile birlikte çalışan Ritchie, Deadline'a yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı:

"Düzenli olarak iş birliği yaptığınız kişilerle aranızda özel bir durum oluşuyor. Herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasına olanak tanıyan ve güven veren bir alan oluşturuyorsunuz. Jake, Henry ve Eiza, hepsi şaşırtıcı derecede yetenekli, kararlı ve ilgi çekici oyuncular. Bu film kesinlikle aksiyon dolu olacak."

Kaynak: Empire Online


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş