Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones, ünlü gök bilimci ve Contact (1997) filminin yazarı Carl Sagan ile film yapımcısı Ann Druyan'ın gerçek hayattaki aşk hikayesini konu edinen Voyagers filminde başrolü paylaşacak.

Carl Sagan ve Ann Druyan

Filmde; Sagan liderliğindeki bir ekibin, NASA'nın 1977'de insanlığın ilk yıldızlararası sondaları olan Voyager 1 ve Voyager 2'yi fırlatmaya hazırlandığı süreçte, sondaların ulaşabileceği herhangi bir yaşam formu ile ilk temas işlevi görecek olan, insanlığın özünü ifade etmeyi amaçlayan çeşitli müzik ve görüntüler içeren bir 'Altın Plak' oluşturmaya çalışması anlatılıyor.

Ancak zamana karşı bir yarış olarak başlayan görev, Sagan ile iş arkadaşı Druyan arasındaki destansı ve beklenmedik bir aşk hikayesine dönüşüyor.

Sebastian Lelio'nun yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu, Jessica Goldberg üstleniyor ve senaryoyu, Ann Druyan ve 'Altın Plak' projesinde çalışan diğer kişilerle yapılan röportajlara dayanarak kaleme alıyor.

Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones, geçtiğimiz yıl Under the Banner of Heaven dizisinde birlikte çalışmıştı.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş