Tom Cruise'un ilk Görevimiz Tehlike (1996) filminden bu yana hayat verdiği "Ethan Hunt" karakteri, seriyi sonlandıracak hikâyenin ilki olan Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1 ile geri dönüyor.

Kadrosunda; Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby gibi isimler bulunduran film, ilk izleyicilerinden oldukça olumlu yorumlar aldı ve Rotten Tomatoes açılışını %100 gibi mükemmel bir puanla yaptı.

Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One
In Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, Ethan Hunt (Tom Cruise) and his IMF team embark on their most dangerous mission yet: To track down a terrifying new weapon that threatens all of humanity before it falls into the wrong hands. With control of the future and the fate of the world at st…

Yıllardır devam etmekte olan serinin yedinci filmi Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1, oldukça zor bir kulvarda yarışıyor ve daha öncesinde Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı "Top Gun: Maverick" (%96), "Görevimiz Tehlike: Yansımalar" (%97) gibi inanılmaz puanlar alan aksiyon filmlerini geride bırakarak kariyerindeki en yüksek Rotten Tomatoes puanına sahip filmi oluyor.

Merakla beklenen Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma Bölüm 1, 12 Temmuz'da vizyona girecek.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş