The Conjuring korku evreni genişlemeye devam ediyor... 2018'de yayımlanan Conjuring spin-off'u The Nun'ın devam filmi The Nun 2 / Dehşetin Yüzü 2 filminden resmi fragman yayımlandı.

Film, 1956 yılında bir rahibin öldürülmesi ve ardından Rahibe Irene'nin yeniden "İblis Valak" nam-ı diğer "The Nun" ile karşı karşıya gelişini konu alıyor.

Filmin başrolünde Taissa Farmiga'yı "Rahibe Irene" rolünde tekrar izlerken kendisine filmde, son dönemde Missing filmiyle adını duyuran Storm Reid eşlik ediyor. Bonnie Aarons'ın ise artık ikonikleşen "The Nun" rolüne yeniden hayat vereceği filmin yönetmen koltuğunda, The Conjuring 3 filminin yönetmeni Michael Chaves oturuyor.

"Rahibe Irene" (Taissa Farmiga) ve "The Nun" (Bonnie Aarons) – The Nun 2 (2023)

Serinin birinci filmi The Nun (2018), 365.5 milyon dolarlık hasılat ile Conjuring evreninin en yüksek gişesine imza atmıştı. Ayrıca, şimdiye dek yayımlanan Conjuring filmlerinden dördü, tüm zamanların en çok hasılat yapan ilk 10 korku filmi arasında yer alıyor (The Nun – $365.5M, The Conjuring 2 – $322M, The Conjuring – $320M, Annabelle: Creation – $307M).

The Nun 2, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: Deadline

Paylaş