Apple TV'nin yapımcılığını üstlendiği, Godzilla'nın parçası olduğu evren olan Monsterverse'de geçecek dizinin ismi ve ilk görselleri paylaşıldı.

Monarch: Legacy of the Monsters adıyla izleyiciyle buluşacak dizinin şimdilik 1 sezon olması ve 10 bölümden oluşması planlanıyor. Dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmış değil.

Gerçek hayatta baba-oğul olan Kurt ve Wyatt Russell, dizide aynı karaktere, ordu subayı Lee Shaw'a hayat verecek. Buradan da anlaşılacağı üzere dizi, 50 yıllık bir dönemde yaşanan "canavar" olaylarını konu alacak.

Dizinin açıklanan resmi sinopsisi ise şöyle:

"Godzilla ve Titanlar arasında yaşanan ve San Francisco'yu yerle bir eden devasa savaşın sonrasını konu alacak Monarch: Legacy of Monsters, babalarının izinden giden iki kardeşin, ailelerinin "Monarch" isimli gizli bir örgütle bağlarını ortaya çıkarmalarını merkezine alıyor. Buldukları ipuçları, bu kardeşleri canavarlar dünyasına ve oradan da ordu subayı Lee Shaw'a (Kurt Russell & Wyatt Russell) götürecek. 1950'lerden günümüze dek tam üç kuşaklık bir hikâyeyi konu alacak dizi, gömülü sırları açığa çıkarırken, destansı ve sarsıcı olayların hayatlarımızda nasıl yankılandığını gözler önüne serecek."

Godzilla vs. Kong (2021)

Legendary ve Warner Bros.'un ortaklığında oluşturulan Monsterverse, tıpkı Marvel ve DC gibi kahramanları olan bir evren. Başta Godzilla ve King Kong olmak üzere çeşitli canavarlara ev sahipliği yapan bu evrenin ilk filmi, 2014 yılında vizyona giren Godzilla olarak kabul ediliyor. Bu filmi sonraki yıllarda Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters ve Godzilla vs. Kong filmleri takip ediyor. Şimdi ise bu dizi ve önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan Godzilla x Kong: The New Empire filmiyle evren daha da genişleyecek.

Kaynak: IGN

Paylaş