45 yıl önce, Mel Gibson'ın başrolünde yer aldığı filmle tanıştığımız ikonik ve distopik Mad Max dünyası; Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ü bir araya getiren filmle, seriye yeni bir hikâye daha eklemeye hazırlanıyor.

"The Immortan Joe" (Chris Hemsworth) - Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Çok sevilen distopik film serisinin ilk macerası, 1979 yılında George Miller ve Byron Kennedy sayesinde başladı. Devam filmi The Road Warrior 1981'de, Beyond Thunderdome 1985'te izleyiciyle buluştu. 2015 yılında ise Charlize Theron ve Tom Hardy'nin başrollerini paylaştığı serinin son filmi Mad Max: Fury Road çıktı. Bu film, 2016 Oscar Ödülleri'nde yarım düzine kadar ödül kazanmıştı.

En İyi Ses Miksajı ödülünün sahibi olan Mark A. Mangini ve David White (2016)

2024 yılında çıkacak olan yeni filmde, daha öncesinde Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa karakterinin geçmişini izleyeceğiz. Bu sefer bu ikonik rolde Theron yerine son yılların sevilen isimlerinden Anya Taylor-Joy'u görüyoruz. Filmin konusu ise şöyle;

Green Place of Many Mothers'dan kaçırılan Furiosa, Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir motorcu sürüsünün eline düşer. Wasteland'de gezinirken The Immortan Joe'nun başkanlık ettiği Citadel ile karşılaşırlar. İki zalim, hakimiyet için savaşırken evinin yolunu bulmaya çalışan Furiosa'yı büyük ve zorlu macera beklemektedir.

Seçili sinemalarda IMAX formatında da gösterime girecek olan Furiosa: A Mad Max Saga, 24 Mayıs 2024'te beyaz perdede yerini alacak.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş