Geçtiğimiz yıllarda The Favourite, Poor Things ve bu yıl vizyona girecek olan Kinds of Kindness filmlerinde birlikte çalışan Emma Stone ve Yorgos Lanthimos, başarılı yönetmenin bir sonraki filmi Bugonia'da da birlikte çalışacak.

Kinds of Kindness'ta Stone ile başrolü paylaşan Jesse Plemons'un da kadrosuna dahil olduğu film, büyük bir şirketin nüfuzlu CEO'sunu kaçıran ve onun dünyayı istila etmeye çalışan bir uzaylı olduğu komplosuna inanan iki takıntılı genç adamın hikâyesine odaklanıyor. Filmin senaryosu ise Succession (2018-2023) ve The Menu (2022) gibi yapımlarla ismini duyuran Will Tracy'ye ait olacak.

Emma Stone, Yorgos Lanthimos, Jesse Plemons

Bugonia, 2003 yapımı Kore filmi Save the Green Planet! filminden uyarlanacak. A24'ün sevilen yönetmeni Ari Aster ile Lars Knudson'un İngilizce uyarlaması için geliştirdiği projenin yapımcılığını; Aster, Knudson, Lanthimos'un kendisi, Lanthimos ile daha önce de çalışan Ed Guiney, Andrew Lowe, Emma Stone ve ayrıca CJ ENM'dan Miky Lee ve Jerry Kyoungboum Ko üstlenecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş