Avengers: Endgame'in beş yıl ardından başka bir film, bu kez düşük bütçeli sinema dünyasının tarihindeki en iddialı evrenlerinden birini yaratmak için adım atıyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey filminin arkasındaki yapımcılar, Pooh ve diğer çocuk karakterlerinin bir araya geldiği Poohniverse: Monsters Assemble'ı tanıttı.

Yapımcı-aktör Scott Chambers, “Korku hayranları olarak, tamamen kötü adamlardan oluşan bir 'Yenilmezler' görmeyi çok isteriz.” dedi. “Açıkçası bu da gerçekleşmesi beklenmeyen bir düşünceydi ama kendi küçük yönetimlerimizle 'Neden olmasın?' diye düşündük ve bu film de aslında buradan doğdu diyebiliriz.” cümlelerini kullandı.

Poohniverse'de yer alacak karakterlerin birçoğu ilk olarak bu yıl çıkacak bağımsız filmlerde yer alacak ve Twisted Childhood Universe kapsamına girecek. Bunlar arasında; Bambi: The Reckoning, Peter Pan's Neverland Nightmare ve Pinocchio Unstrung'ın yanı sıra geçen yıl vizyona giren Winnie the Pooh: Blood and Honey ve 29 Mart'ta sinemalarda gösterime girecek olan devam filmi Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 gibi yapımlar yer alıyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)

Vizyon tarihi yaklaşan filmler çeşitli bağlarla birbirlerine bağlanacak, önceki ve sonraki yapımlardan "easter egg"ler içerecek ve bu şekilde birbirlerinden beslenen bir sinematik evren olma yolunda ilerleyecek.

Poohniverse'ün yönetmen koltuğunda yer alacak isim olan Blood and Honey ve Blood and Honey 2 yönetmeni Rhys Frake-Waterfield ise bu projenin başında olmanın “Gerçekten heyecan verici.” olduğunu dile getiriyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş