Kadrosunda; Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Rebecca Ferguson (Leydi Jessica), Josh Brolin (Gurney Halleck), Javier Bardem (Stilgar), Florence Pugh (Prenses Irulan), Austin Butler (Feyd-Rautha), Léa Seydoux (Leydi Margot) ve Christopher Walken (IV. Shaddam) gibi yıldız isimler bulunan Dune: Bölüm 2'den yepyeni bir fragman yayımlandı.

Denis Villeneuve tarafından yönetilen serinin ilk filmi, aday gösterildiği tam on Oscar kategorisinin altısında mutlu sona ulaşmayı başarmıştı.

Harkonnen Hanedanı'nın saldırısına uğrayan Atreidesler'in düşüşünü konu edinen Dune, Harkonnen ordusu saldırırken ailesinin ve halkının geleceğini güvence altına almak için evrenin en tehlikeli ve "kumlu" gezegeni olan Arrakis'e giden Paul Atreides'in hikâyesini anlatıyordu.

"Paul Atreides" (Timothée Chalamet)

Harkonnenlar'dan intikam almak için Chani (Zendaya) ve gizemli çöl halkı Fremenler ile birlik olan Paul'ü, ikinci filmde çok zorlu ve sürprizlerle dolu bir yolculuk bekliyor olacak.

Frank Herbert imzalı "Dune" kitabının bir kısmın anlatıldığı ilk filmde, önemli mevzuların yaşandığı birçok olay ikinci filme bırakıldı. İkinci filmle birlikte kadroya dahil olan önemli karakterler ise yeni tanıtımda çok daha ayrıntılı bir şekilde görülebiliyor.

"Shaddam IV" rolüyle Christopher Walken

"Prenses Irulan" rolüyle Florence Pugh

"Feyd-Rautha" rolüyle Austin Butler

Leydi Jessica (Rebecca Ferguson) gibi bir başka "Bene Gesserit" üyesi olan Leydi Margot'a ise bu tanıtımda yer verilmiyor ancak onun da en önemli karakterlerden birini temsil edeceğini biliyoruz.

"Leydi Margot" (Léa Seydoux)

Merakla beklenen Dune: Bölüm 2, 3 Kasım 2023'te vizyona giriyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş