Hollywood'da devam eden oyuncu ve yazar sendikası grevleri sebebiyle, 3 Kasım 2023 tarihinde vizyona girmesi planlanan Dune serisinin ikinci filmi 2024 yılına ertelendi.

Timothée Chalamet'nin canlandırdığı Paul Atreides'in hikayesinin anlatıldığı film, 15 Mart 2024'te izleyiciyle buluşacak.

Bu erteleme sebebiyle, yine Warner Bros. ve Legendary ortaklığında çıkacak başka bir film olan ve 15 Mart'ta vizyona girmesi planlanan Godzilla x Kong: The New Empire filmi de 1 ay sonrasına, 12 Nisan 2024 tarihine ertelendi.

"Prenses Irulan" (Florence Pugh) – Dune: Bölüm 2

Dune: Bölüm 2'nin çekimleri tamamlanmış olsa da grev sebebiyle oyuncuların herhangi bir film tanıtım faaliyetinde yer alamamalarından dolayı bu erteleme kararının alındığı söyleniyor.

Filmde Chalamet'ye, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Dave Bautista, Christopher Walken, Lea Seydoux ve daha birçok yıldız isim eşlik ediyor.

’Dune: Bölüm 2’den Yeni Fragman
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan ’Dune: Bölüm 2’den, yeni karakterlerin tanıtıldığı aksiyon dolu bir fragman yayımlandı.

Kaynak: Variety

Paylaş