İkonik dizi Sex and the City (1998-2004)'nin en sevilen karakterleri, 25 yıl sonra yine bir arada. Max'in en çok izlenen devam hikâyelerinden olan And Just Like That, üçüncü sezonuyla da izleyici karşısında olmaya devam edecek.

Dizinin yaratıcısı Michael Patrick King: "Sex and the City evreninde bu inanılmaz aktörlerin hayat verdiği ilham verici karakterlerin hayatları hakkında yeni hikâyeler sunmak ve sizlerle daha fazla vakit geçirmek için heyecan duyuyoruz. Ve aynen öyle… üçüncü sezon geliyor."

Bölüm başkanı Sarah Aubrey ise şu cümleleri kullandı: "And Just Like That, ikinci sezonun başlangıcından itibaren Max'in bir numaralı orijinal içeriği oldu, bunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 25 yıl sonra bile bu karakterlerin dinamik dostlukları ve ilgi çekici hikâyeleriyle bizi etkilemeye devam eden Michael Patrick King'e ve muhteşem ekibine teşekkür ediyoruz."

Başrollerinde; Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis'i yıllar sonra tekrar bir araya getiren dizi, ikinci sezonunda bir başka Sex and the City karakteri Aidan Shaw'a hayat veren John Corbett'i de kadrosuna dahil etmişti.

22 Haziran'da başlayan And Just Like That'in ikinci sezonu, perşembe günü sona erecek ve sezon finalinde sürpriz olarak Kim Cattrall'ın Samantha Jones karakteri ile diziye dönmesi bekleniyor.

Samantha Jones Geri Dönüyor
‘Sex and the City’ dizisinin efsane karakteri Samantha Jones, ’And Just Like That’in ikinci sezonu için geri dönüyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş