Başrollerinde; Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Austin Butler, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Florence Pugh, Léa Seydoux ve Christopher Walken'ın bulunduğu Dune 2, Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı The Fall Guy filminin vizyon tarihinin değişmesi dolayısıyla iki hafta kadar erkene alındı.

’The Fall Guy’dan İlk Tanıtım
Ryan Gosling ve Emily Blunt’ı bir araya getiren aksiyon-komedi türündeki filmden ilk fragman yayınlandı.

Universal Stüdyoları'nın The Fall Guy'ın 1 Mart olan vizyon tarihini 3 Mayıs'a taşınmasıyla, mart ayında büyük bir boşluk meydana geldi.

"Prenses Irulan" (Florence Pugh)

Warner Bros. ve Legendary Stüdyoları ise açılan boşluğu fırsat bilerek, Dune 2'nin bahar tatili kalabalığının büyük bir kısmını çekebileceğini düşündüğü için filmin vizyon tarihini öne alma kararı aldı ve tarih 1 Mart 2024'e çekildi.

Oppenheimer gibi IMAX'in çeşitli formatlarında sunulacak olan Dune 2, sayılı sinemalarda bulunan bu teknolojiye iki ya da üç hafta gibi bir süre sahip olacak. Bu sürenin değişkenliği ise Dune 2'den sonra vizyona girecek olan filmlerin rağbet görme oranına bağlı olacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş