İnsan olmayı hayal eden bir deniz kızı olan "Ariel"in hikayesini konu alan Küçük Deniz Kızı (The Little Mermaid) filminden yeni bir fragman geçtiğimiz gün yayımlandı. 1989 yılında vizyona giren animasyon filmin aksine bu kez live-action olarak çekilen film, 26 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

Daha önce izlediklerimizden farklı olarak siyahi bir sanatçı olan Halle Bailey'nin "Ariel"e hayat vereceği film, müzikal-macera türünde olacak. Yayımlanan yeni fragmanda Bailey'yi, "Part of Your World" şarkısını söylerken ve imkânsız aşkı "Prens Eric" rolündeki Jonah Hauer-King'le yakınlaşırken görüyoruz. Ayrıca fragmanın sonunda filmin baş kötü karakteri "Ursula" rolündeki Melissa McCarthy'yi de ilk kez görme fırsatı yakalıyoruz. Filmde bu üçlüye ünlü oyuncu Javier Bardem "Kral Triton" rolünde eşlik ediyor.

Filmin yönetmen koltuğunda daha önce Disney'in Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde, Into the Woods ve Mary Poppins Geri Dönüyor gibi filmlerini yönetmiş olan Rob Marshall oturuyor. Filmin senaryosu ise Jane Goldman (Kick-Ass, X-Men, Kingsman) ve David Magee'ye (Pi'nin Yaşamı, A Man Called Otto) ait.

Paylaş