Uzun yıllardır sevilerek izlenen Doctor Who dizisi 60. yılını kutluyor. Toplam üç bölümden oluşacak olan "60. Yıl Özel" serisi için de yeni bir fragman yayımlandı.

İlk kez 1963 yılında seyirci ile buluşan dizi, 2005 yılından bu yana çeşitli oyuncu kadrosu ve modern haliyle BBC'de yayımlanmaya devam ediyor.

Özel bölüm için ise, dizide yeri çok özel olan David Tennant ve Catherine Tate eski rollerine geri dönüyor.

David Tennant ve Catherine Tate, 2005

Geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly'ye konuşan Tennant, "15 yıl önce de harika olan bu şeye geri dönmek yine harika bir deneyim oldu. Bu sefer biraz farklı bir paltoyla da olsa tekrar burada olmak inanılmaz bir zevk." cümlelerini kullandı.

"The Toymaker" (Neil Patrick Harris)

Neil Patrick Harris'in de "The Toymaker" karakteriyle kadroda yer aldığı yapımın fragmanının en sonunda "On Beşinci Doktor" olarak görevi devralacak olan Ncuti Gatwa'yı görüyoruz.

Ncuti Gatwa

Kaynak: The Comic Book


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş