Seri katil Jeffrey Dahmer'ın hayatını anlatan Netflix dizisi Monster: The Jeffrey Dahmer Story, 1 milyar saat izlenmeyi geçti. Yayımlandıktan sonraki ilk 60 gününde bu izlenme rakamına ulaşan yapım, Squid Game ve Stranger Things: Sezon 4'ten sonra bunu başaran üçüncü dizi oldu.

En çok izlenme rekoru hala 1.65 milyar saatle Güney Kore yapımı Squid Game'e ait. İkinci sıradaki Stranger Things: Sezon 4 ise ilk 1 ayında 1.35 milyar saat izlenmeye ulaşmıştı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Sinetopya'nın da duyurduğu üzere Netflix, Monster serisini iki sezon daha uzatarak seri katillerin hayatlarını işlemeye devam etme karar almıştı.

Başka Jeffrey Dahmer’larla İki Sezon Daha
Netflix’in ilk sezonunda seri katil Jeffrey Dahmer’ın hayat hikayesiyle karşımıza çıktığı Canavar / The Monster antoloji dizisinin en az iki sezon daha devam edeceği açıklandı. Önümüzdeki iki sezonda da muhtemelen dünyaya büyük etki bırakmış iki ayrı seri katilin hayatını izleyeceğimiz dizinin ilk s…

Kaynak: Deadline - ‘Dahmer’ Becomes Third Netflix Series To Cross 1B Hours Viewed, Joining ‘Squid Game’ & ‘Stranger Things 4’

Paylaş