Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı Constantine filmine yıllar sonra bir devam filmi geleceği duyurulmuştu. Ancak DC yönetiminde yaşanan son değişimlerin ardından Warner Bros.'un, Constantine izleyicilerine bazı kötü haberleri olabilir...

Reeves, en sevilen karakterlerinden biri olan Constantine'e bir devam filmi gelmesi için yıllarca uğraştığını söyledi. Warner Bros. ise geçtiğimiz yılın Eylül ayında, 2005 çıkışlı filme bir devam filmi geleceğini açıklamıştı.

2022'nin sonlarına doğru Warner Bros.'un yeni CEO'su David Zaslav, DCEU'nun başına, tıpkı Marvel Studios'un Kevin Feige'i gibi bir isim getirmek istediklerini ve evreni toparlamak istediklerini duyurdu.

Üzerinden çok az bir zaman geçtikten sonra ise DCEU'nun başına, Marvel Evreni'nde ''Guardians of the Galaxy'' serisine ve geçtiğimiz yıl DC içerisinde ''The Suicide Squad'', ''Peacemaker'' gibi önemli projelere imza atan yönetmen James Gunn'ın ve ''Aquaman'', ''The Conjuring'' gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Peter Safran'ın getirilmesine karar verildi.

DC Evreninde Yeni Dönem Başlıyor
DC Studios’un başına getirilen James Gunn ve Peter Safran, film ve dizilerdeki DC evrenini baştan tasarlıyor. Bu kapsamda planlanan ilk 10 proje, ikili tarafından duyuruldu.

Gunn'ın, DCEU planlarını açıklamasıyla; Man of Steel 2, Black Adam 2, Batwoman gibi önemli projelerin iptal edildiğini ve evrende büyük bir temizlik yapılacağını öğrendik. Yeni yayınlanan projeler içerisinde Constantine 2'den bahsedilmemesi ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Sektörde çalışan isimlerden biri olan KC Walsh, yakın zamanda duyurulan Constantine 2'nin iptal edildiğini şöyle bir tweet ile paylaşmıştı:

Çıkan haberlerin ardından Entertainment Weekly, Constantine 2'nin durumuyla ilgili Warner Bros.'a ulaştı ve stüdyo temsilcisi projenin iptal edilmediğini belirtti.

Gunn ve Safran'ın yeni planları arasında bahsedilmemiş olsa da Constantine 2; Robert Pattinson'ın The Batman'i ve Joaquin Phoenix'in Joker'i gibi, evrenden bağımsız şekilde ilerleyecek olan ''Elseworlds'' projelerinden biri olabilir.


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş