1985'in Aralık ayında yüklü miktarda kokain taşıyan bir uçak, ABD'nin Georgia eyaletindeki Chattahoochee Ulusal Ormanı'nın üzerinden geçtiği esnada uçaktaki kaçakçılar yükün ağır geldiğini fark ederler ve kokainin bir kısmını uçaktan atmaya karar verirler. Bu olayın üzerinden yaklaşık üç ay geçtikten sonra bu ormanda yaşayan bir kara ayı ölü bulunur. Yanında da 40 adet açık kokain paketi vardır. Yapılan incelemeler sonucunda milyonlarca dolar değerindeki 40 kiloya yakın kokaini tükettiği ve aşırı dozdan öldüğü anlaşılan ayının ölümü, tarihteki en yüksek miktarda aşırı dozdan ölüm olarak kayıtlara geçmiştir. Sonrasında doldurulan ve Kentucky'de bir AVM'de sergilenmekte olan ayı, "cocaine bear" ya da "Pablo Escobear" olarak anılmaktadır.

İşte bu olayı konu alan gerilim türündeki Cocaine Bear filminden ilk fragman yayımlandı. Türkiye'de 31 Mart'ta vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda ünlü oyuncu Elizabeth Banks oturuyor. Banks daha önce de Pitch Perfect 2 ve 2019 yapımı Charlie's Angels gibi filmleri yönetmişti.

Filmin oyuncu kadrosunda Keri Russell (The Americans), O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (Charlie's Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), Emmy ödüllü Margo Martindale (The Americans) ve geçtiğimiz Mayıs ayında aramızdan ayrılan Ray Liotta (Goodfellas) bulunuyor. Aynı zamanda bu film, Liotta'nın son filmi olma özelliğini taşımasıyla da ayrı bir öneme sahip.

Filmin sloganı ise şöyle:

Apex Predator. High on cocaine. Out of its mind.
Paylaş